Blomkålshapsere (6+ mdr.)
Blomkålshapserne er ideelle til baby, da de er nemme at samle op og bløde at spise.
Du kan vælge at lave dem som de er, eller krydre dem med hvad du har lyst til. De kan desuden også laves med ekstra fyld såsom kartoffel, broccoli, gulerod og lignende.
Blomkålshapsere
Giver 8-10 stk
Tid i alt: 20 min.
Kan fryses!
Ingredienser
-
3 dl finthakket blomkål (bruger ofte optøede "blomkålsris" fra frost)
-
1 æg
-
2 spsk revet cheddar
-
Fedtstof til stegning
Hvis massen er for våd og lidt svær at få til at hænge sammen, kan du evt. forsøge at tilsætte 1 spsk mel eller havregryn.
Fremgangsmåde
-
Bland hele molevitten sammen i en skål og steg dem på panden ved middel varme i små klatter.
Hvor mange dage kan de holde i køleskabet?